Read-a-thon Hour 24

Haha the power nap wasn’t quite powerful enough so I had to follow with a chaser nap.

Managed to slip in a very thin volume of Neil Gaiman’s work in between.

Darn, I didn’t get to eat my ice cream. In the afternoon I thought I will save the ice cream for a more daunting hour, when I really do need it. Then it feels weird to be eating it at 5am, when it’s almost breakfast time, technically, rather than midnight snack.

Time: 8:10am

Currently Reading:

Reading Location:Guest bedroom bed

Total Pages read: 895

Enrique’s Journey: pg 25 – 300 (276)
The House at Sugar Beach (audio) pg 116 – 202 (87)
Graphic Classics: Robert Louis Stevenson: pg 70-139 (70)
Soup: pg xi-164 (166)
Memsahib: pg 9-186 (178)
Odd and the Frost Giants pg 1-97 (98)

Total Time spent reading: 11 h 45 min
8:30am – 9:00pm Enrique’s Journey: pg 25 – 50 (30 min)
9:40am – 10:20am The House at Sugar Beach (audio) pg 116 – 146 (45 min)
1:00pm – 2:30pm The House at Sugar Beach (audio) pg 147 – 202 (1 h 30 min)
3:10am – 5:10pm Enrique’s Journey: pg 51 – 178 (2 hr)
6:10pm – 7:10pm Graphic Classics: Robert Louis Stevenson: pg 70-139 (1 hr)
7:45pm – 9:15pm Enrique’s Journey: pg 179 – 300 (1 hr 30)
11:00pm – 12:20am Soup: pg xi-164 (1 hr 20 m)
12:30am – 2:00am Memsahib pg 9-91 (1 hr 30 m)
4:35am – 5:45am Memsahib pg 92-157 (1 hr 10 m)
5:45am – 6:15am Odd and the Frost Giants pg 1-60 (30 m)
7:20am – 7:40am Odd and the Frost Giants pg 61-97 (20 m)
7:40am – 8:00am Memsahib pg 157-186 (20 m)

Other Readers I have visited:

Noumena
Dancing-Dog
shaunesay
mhs160
CandyTX
Kanaye44
Elsi
VeganMedusa

Books I have munched on:

The House at Sugar Beach

The House at Sugar Beach: In Search of a Lost African Childhood
by Helene Cooper

Memsahib
by Elaine Dandh

Books I have finished:

Graphic Classics: Robert Louis Stevenson

Enrique's Journey

Enrique’s Journey
by Sonia Nazario

Soup
by Jon Gordon

Odd and the Frost Giants
by Neil Gaiman

Advertisements
Published in: on October 23, 2011 at 8:50 am  Leave a Comment  

The URI to TrackBack this entry is: https://azukibc.wordpress.com/2011/10/23/read-a-thon-hour-24-2/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: